Despre Noi

AllProClean Firma Curatenie Bucuresti

Suntem o firma de curatenie prestigioasa cu vasta experienta in domeniul curateniei, acumulata de-a lungul anilor prin dedicarea intregului personal asupra curateniei, a prospetimii si a calitatii. La All Pro Clean exista un motiv bun pentru care avem ani de experienta. Ne mandrim cu fiecare serviciu de curatenie pe care il oferim fie curatenie birouri, apartamente, case, garsoniere, fie curatenie generala si curatenie scari de bloc. Suntem disponibili 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, programul nostru fiind flexibil pentru toti clientii nostri.
Vom adapta un program de curatenie care sa fie potrivit cerintelor si nevoilor dumneavoastra, oferindu-va exact ceea ce va doriti la locul de munca: Curatenie de Calitate! Echipa noastra este dedicata complet si face curatenie perfecta de fiecare data. De aceea avem numai clienti multumiti. Noi nu facem compromisuri cand vine vorba de calitate sau eficienta. Indiferent de dimensiunea locatiei dumneavoastra, veti primi aceeasi dedicatie si profesionalism. Prin angajarea unei firme de curatenie, veti avea asigurat un mediu ordonat, curat si proaspat, ceea ce va va ajuta sa economisiti timp si bani. In timp ce firma noastra va ofera o serie de avantaje si servicii de calitate, dumneavoastra nu va ramane decat sa luati decizia corecta.
Un birou curat portretizeaza o imagine de maturitate si profesionalism ce poate fi o modalitate de a creste numarul de clienti. O casa curata lasa o imagine placuta fiecarui musafir, ceea ce va ridica moralul. Curatenia generala este eficienta pentru fiecare tip de locuinta deoarece reduce raspandirea alergenilor din praf si a bacteriilor din aer. All Pro Clean foloseste numai produse de calitate, iar echipa noastra va curata locuinta cu maxima precizie si atentie in asa fel incat niciun fir de praf nu va mai fi vizibil. La noi, veti primi numai curatenie de calitate!

Misiunea noastra
Sa va oferim cele mai profesionale servicii de curatenie, asigurandu-va atat calitatea serviciilor noastre, cat si a produselor pe care echipa noastra profesionista le foloseste.

Viziunea noastra
Sa devenim cea mai recunoscuta firma de curatenie pentru serviciile inovatoare pe care le oferim, pentru produsele de inalta calitate pe care le folosim si pentru echipa profesionista pe care v-o punem la dispozitie.

Pasiunea noastra
Experienta in domeniul curateniei va garanteaza calitatea serviciilor pe care le oferim, astfel incat, pentru noi, curatenia a devenit o pasiune pe care o facem cu drag.


Printre serviciile noastre se numara:

Contacteaza-ne acum! 0763.052.022