Curatenie generala la domiciliu

Cum sa ne mentinem casa mai curata
June 25, 2014
Show all

Curatenie generala la domiciliu

In cazul in care tocmai v-ati renovat casa sau ati facut mici retusari in locuinta dumneavoastra, mizeria care a ramas in urma este descurajatoare. De cele mai multe ori nu puteti face fata singuri, iar produsele de curatare parca nu dau acelasi randament. De aceea, All Pro Clean vine in ajutorul dumneavoastra cu o gama larga de servicii de curatenie generala. De asemenea, va punem la dispozitie o echipa instruita si profesionista in domeniul curateniei.

All Pro Clean creaza liste de verificare unice pentru fiecare client nou. Aceste liste de verificare iau in considerare dimensiunea locuintei dumneavoastra si daca doriti curatenie generala sau de intretinere. Listele de verificare va garanteaza ca nicio sarcina nu este trecuta cu vederea, iar clientul va obtine cele mai bune servicii de curatenie de fiecare data.

Animalele de companie lasa mult par? Luati in considerare serviciile noastre de curatenie de intretinere care includ aspirarea scaunelor, fotoliilor, canapelelor, tapiteriilor si covoarelor. Noi folosim aspiratoare de ultima generatie care indeparteaza blana animalelor, praful si alte impurtitati care va pot cauza alergii si alte probleme respiratorii. De aceea, punem pret pe calitatea curateniei oferite de All Pro Clean pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un mediu placut si curat.

Nu va faceti griji cu privire la vaporii nocivi sau iritanti pe care animalele de companie sau dumneavoastra le-ati putea inhala. Produsele noastre de inalta calitate nu sunt nocive, ci din contra, improspateaza aerul din incapere. Produsele mai puternice sunt utilizate doar in bai si bucatarii deoarece efectuam dezinfectari si curatam locurile greu accesibile.

Ne puteti contacta: 0763.052.022

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul: www.allproclean.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *