Cum sa faci curatenie corect

Sfaturi despre cum sa ne pastram casa mai curata
July 4, 2014
Cum sa ne facem casa sa fie mai frumoasa si mai curata
July 12, 2014
Show all

Cum sa faci curatenie corect

Faci curatenie in casa doar pentru ca in ziua urmatoare sa ai parte de celasi haos? Sa ti o casa curata mereu este o provocare,  dar nu trebuie sa fie sarcina unei singure persoane, ci una de echipa. O echipa este formata si de All Pro Clean, firma curatenie Bucuresti, ce-si ofera serviciile de curatenie generala si nu numai ,pentru momentele in care situatia scapa de sub control, si este nevoia de interventia unor profesionisti.

Dar pentru ati curata singura casa este nevoie sa incepi cu pasi marunti si sa nu incerci sa faci prea mult deodata, pentru ca te vei simti coplesita si cel mai probabil vei renunta. Asa ca sarcinile simple, precum aspirarea, stersul prafului si spaltul podelelor pot fi un inceput bun ce-ti va usura munca pe mai departe . Si dupa ce ai facut cateva din sarcinile marunte te poti ocupa si de cele ce necesita mai multa rabdare si atentie, precum spalarea geamurilor,  organizarea bibliotecii sau a dulapurilor. Nu-ti petrece o zi intreaga doar curatand si aranjand prin casa ; fa cate putin in fiecare zi , ici si colo , in acest fel nu vei fi pusa sub o presiune prea mare. Fa curatenie saptamanal, nu amana si nu lasa pe maine ce poti face si azi, pentru ca asa se vor strange incet dar sigur o groaza de lucruri nefacute la timpul lor care te vor pune in situatii neplacute si este posibil sa nu le poti face fata fara ajutor profesionist.

Fa-ti un program de curatenie si imparte sarcinile si celorlalti membrii ai familiei, mai ales daca esti la serviciu in timpul zilei, da-le sarcini fiecaruia pe care sa le faca pana la venirea ta, pentru a putea gasi o casa curata si organizata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *