Firma Curatenie Bucuresti | AllProClean
Servicii de curatenie All Pro Clean Curatenie generala, curatenie apartamente si garsoniere, curatenie dupa evenimente, curatenie birouri, curatenie case si vile. Detalii
Curatenie Generala Curatenie Case si vile Curatenie Birouri Detalii
Echipa All Pro Clean Ofera servicii de calitate Firma de curatenie Bucuresti ofera urmatoarele servicii: curatenie case, vile, apartamente, birouri, magazine, cluburi, restaurante, curatenie generala, curatenie de intretinere, curatenie dupa petreceri si curatenie scari de bloc. Detalii
Folosim produse de calitate superioara Folosim aspiratoare de ultima generatie cu ajutorul carora va oferim o curatenie superioara. Produsele folosite nu doar curata, ci si dezinfecteaza, omorand bacteriile. Gama de solutii este adaptata fiecarei suprafete a casei dumneavoastra astfel incat sa inlature orice pata. Detalii

AllProClean - Din Pasiune pentru Curatenie!oferte speciale si cele mai avantajoase preturi.

Vezi oferte
 •  

  Curatenie birouri

  Putem prelua comenzi de curatenie profesionala pentru birouri de orice dimensiuni, asigurand curatirea cu solutii profesionale !

 •  

  Curatenie scari de bloc

  Asiguram cele mai avantajoase preturi, personal 5 zile pe saptamana si mentinerea scarilor de bloc ingrijite si curate. Preturi imbatabile!

 •  

  Curatenie Case si vile

  Servicii de curatenie efectuate cu produse de curatenie profesionale. Persoanal atent selectionat si permanent supravegheat !

 •  

  Curatenie Generala

  Doriti sa readuceti prospetimea casei dumneavoastra? Apelati cu incredere la serviciile AllProClean.ro ! Oferte Speciale !

 •  

  Curatenie de intretinere

  Aspirare, stergere pardoseala, praf, curatare si dezinfectare grupuri sanitare, colectare deseuri menajere si multe altele !

Firma de Curatenie in Bucuresti si Ilfov - Din pasiune pentru Curatenie !


Oferim servicii complete de curatenie, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice.
Suntem pregatiti sa facem fata oricarei situatii sau cerinte, calitatea serviciilor oferite, seriozitatea si pasiunea de care dam dovada ne recomanda ca fiind partenerul potrivit pentru nevoile dumneavoastra. Acoperim o gama larga de servicii, adresate oricarui buget: servicii de curatenie spatii de birouri, scari de bloc, case si apartamente, curatenie generala si de intretinere.
Oferim interventii la cerere pentru curatarea oricarui tip de suprafata. Echipa noastra va sta la dispozitie 24 de ore pe zi, prioritatea noastra fiind satifacerea nevoilor dumneavoastra.


Ce ne recomanda :

 • Atentie la detalii
 • Profesionalism
 • Seriozitate
 • Servicii Complete
 • Tarife Avantajoase
 • Echipamente Specializate
 • Experienta
 • Disponibilitate de a lucra oricand dumneavoastra aveti nevoie


Ne puteti contacta telefonic, la : 0763.052.022 sau 0728.45.54.03 sau prin intermediul formularului de contact.
AllProClean - Firma de Curatenie in Bucuresti si Ilfov Din pasiune pentru Curatenie

All Pro Clean este o firma de prestigiu care va ofera o gama larga servicii de calitate printre care curatenie birouri, curatenie case, curatenie apartamente, curatenie scari de bloc precum si curatenie generala. La noi aveti garantia celor mai bune servicii, fiind una dintre cele mai bune firme de curatenie din Bucuresti, cu ani de experienta in domeniu si o echipa profesionista.

Daca detineti orice tip de cladire, fie comerciala, industriala sau de birouri, stiti deja importanta pastrarii unui mediu curat. Un mediu murdar duce la angajati nemultumiti si ofera firmei dumneavoastra o imagine gresita. Cand oamenii merg intr-o companie, fabrica, firma, bloc sau chiar si intr-o casa, primul lucru pe care il observa este modul in care este ingrijita incinta.

Suntem atenti la detalii! Echipa noastra formata numai din profesionisti in domeniul curateniei va ofera printre cele mai bune servicii, folosind produse de curatenie de inalta calitate. Compania noastra este specializata in servicii de curatenie a cladirilor de birouri, a apartamentelor, caselor, scarilor de bloc si nu numai. Acest lucru se datoreaza faptului ca echipa noastra are o experienta vasta in domeniul curateniei si acorda mare atentie detaliilor, de aceea niciun fir de praf nu va mai fi sesizabil.

Servicii de curatenie personalizate Serviciile noastre de curatenie sunt profesionale si am introdus servicii de curatenie personalizate pentru clienti. Acest lucru inseamna ca daca aveti nevoie de un echipaj de curatenie pe timpul noptii, firma noastra este in masura sa va ofere servicii de curatenie non stop. Cui nu-i place sa lucreze intr-un mediu curat, proaspat si placut? Acest lucru face ca angajatii sa fie mai prosperi si mai productivi pentru firma dumneavoastra.


Ne puteti contacta: 0760 376 765
Pentru mai multe detalii vizitati site-ul: www.allproclean.ro

URMARITI-NE PE URMATOARELE RETELE SOCIALE !